SULFOROKAnol L270 / 1A, alkil eter sülfat grubundan (INCI adı: Sodyum Laureth Sülfat) anyonik bir yüzey aktif maddedir. Ürün esas olarak doğal kaynaklı hammaddeye dayanmaktadır. Sıvı macun kıvamında, renksiz ila açık sarı arasındadır. Ürün, taşıma ve depolama maliyetlerinde bir azalmaya dönüşen% 70 sulu bir çözelti halinde konsantre formda mevcuttur. Ürün sert suda bile tam çözünürlük gösterir. Koruyucu içermez.
Anyonik doğası nedeniyle, SULFOROKAnol L270 / 1A diğer anyonik, noniyonik ve amfoterik yüzey aktif cisimleri ile formülasyonlar için mükemmeldir. Vücut yıkama jelleri, şampuanlar, köpük banyoları gibi kişisel bakım ürünlerinde ana bileşendir.
SULFOROKAnol L270 / 1A mükemmel yıkama özelliklerine, sert suya karşı artan dirence, emülsifiye edilebilirliğe ve köpürme özelliklerine sahiptir – yüksek ve çok kararlı köpükler üretir. Ürünün temel özelliklerinden biri, elektrolitlerin ve ROKAmina K30 veya ROKAmid KAD gibi amfoterik veya iyonik olmayan yüzey aktif maddelerin varlığında yıkama formülasyonlarının viskozitesini arttırma yeteneğidir. Ürün, SULFOROKAnol L270 / 1 ile karşılaştırıldığında kozmetik ve deterjan formülasyonlarını ve kozmetiklerini kalınlaştırma konusunda daha güçlü bir yeteneğe sahiptir. Ürün tamamen biyolojik olarak bozunur ve deterjan ve kozmetikler hakkında 648/2004 sayılı Direktif kriterlerini karşılar.
SULFOROKAnol L270 / 1A, çok çeşitli uygulamalara sahip deterjanların bir bileşeni olarak da kullanılır – bulaşık yıkama sıvıları, yıkama sıvıları (konsantre olanlar dahil), sert yüzeylerin temizlenmesi için sıvılar ve profesyonel deterjanlar. Ortalamanın üzerinde köpürme özellikleri nedeniyle, ürün araba kimyasında aktif köpüklerin bir bileşeni olarak kullanılır. Çeşitli yüzeyleri temizleyen formülasyonların bir bileşeni olarak asidik ve alkali ortamlarda iyi çalışır. Mükemmel deterjan özellikleri sayesinde ürün, deri endüstrisinde ıslak işleme için yağ giderme ve yıkama formülasyonlarında bir bileşen olarak kullanılır.
Yüzey gerilimi ve temas açısının etkili bir şekilde azaltılması nedeniyle ürün, bitki koruma ürünleriyle birlikte kullanılan adjuvanların bir bileşeni olarak kullanılır. Ek olarak, emülsifiye edici ve anyonik özellikleri nedeniyle, ürün sıvıları işlemede bir emülgatör görevi görür.
PCC EXOL SA, Orta ve Doğu Avrupa'daki en önemli yüzey aktif madde ve kimyasal formülasyon üreticilerinden biridir. Şirket, birçok endüstri dalı için yüzey aktif maddeler, özel katkı maddeleri ve kimyasal formülasyonlar sunmaktadır.
Ürünle ilgili yukarıdaki tüm bilgiler üreticinin en iyi bilgisine göre sağlanır ve iyi niyetle yayınlanır. Ancak imalatçı, bu dokümanın bilgi ve içeriğinin eksiksiz ve doğru olduğunu garanti etmez ve bunları kullanmanın sonuçlarından sorumlu değildir. Kullanıcı bu dokümanın bilgi ve içeriğini kendi başına doğrulamak ve onaylamakla yükümlüdür. Üretici, bu değişikliklerin nedenlerini belirtmeksizin bu belgenin içeriğini istediği zaman değiştirme hakkını saklı tutar.
Web sitemizi kullanmaya devam ederek, işlevsel, istatistiksel ve pazarlama amacıyla çerezlerin veya benzer teknolojilerin cihazınıza yerleştirilmesini kabul edersiniz. Onayınızı istediğiniz zaman tarayıcı ayarlarınızdan değiştirebilir veya geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi edin